NOTÍCIES

Acreditació

Museu de Guissona

12 de Gener de 2023

Durant el bienni 2021 i 2022 l’empresa Jordi Mas Reig SRL segons el projecte de l’arquitecte Marc Anton Ros de Muntant Arquitectura s’ha encarregat de dur a terme la connexió de les cobertes de les termes.

 

Entre els anys 2010 i 2011 es va donar una primera intervenció de museïtzació de l’espai arqueològic. En aquesta actuació es van construir dues cobertes parcials per l’edifici dels banys. La manca de connexió entre les dues estructures va generar un problema de conservació en els espais intersticials. Durant aquest període 2021 – 2022, gràcies al suport de la Generalitat s’ha dut a terme la construcció de la connexió entre les dues cobertes precedents per facilitar la conservació preventiva i, per tant, la visibilitat dels vestigis arqueològics.

 

Els treballs d’enguany s’han dut a terme gràcies a l’aportació de l’Ajuntament de Guissona i als fons rebuts a través de la línia de ”Subvencions a municipis i comarques per a inversions en jaciments arqueològics i paleontològics destinades a la visita pública (CLT089)”. Així doncs els treballs s’han realitzat gràcies al suport del departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Vols rebre més noticies sobre el Museu?
Subscriu-te al nostre butlletí.

En continuar utilitzant el lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més Informació

La configuració de les galetes d'aquest lloc web està configurada per "permetre galetes" per oferir-vos la millor experiència de navegació possible. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de les galetes o feu clic a "Acceptar" a continuació, esteu consentint-ho.

Close