Les col·leccions del Museu de Guissona

EDUARD CAMPS I CAVA
La col·lecció principal del Museu de Guissona és la d’Eduard Camps i Cava. Una mostra d’objectes recollida durant dècades que abraça des de l’edat del bronze fins a l’època romana. Eduard Camps i Cava la va cedir a l’Ajuntament per a la seva futura exposició pública. Per tant, Eduard Camps i Cava, que també dóna nom al Museu de Guissona, ha estat el principal benefactor del Museu.


COL·LECCIÓ DE FÒSSILS MN. BRESCÓ


COL·LECCIÓ EXCAVACIONS ARQUEOLÒGIQUES
Els arxius fotogràfics del material arqueològic que s’ha documentat a les excavacions realitzades a Guissona des de l’any 1975 fins a dia d’avui.


COL·LECCIÓ FOTOGRÀFICA
El Museu de Guissona també disposa d’una amplia col·lecció fotogràfica digitalitzada. És una galeria que està a disposició del públic. Els fons està format per fotografies del Museu dels elements artístics de Guissona, actes i conferències pròpies del Museu, celebracions i festes de la vila de Guissona, exposicions, documents i fons fotogràfics locals antics.

Altaret de culte fet de terracota, utilitzat en l’àmbit domèstic.

“La col·lecció principal del Museu de Guissona és la d’Eduard Camps i Cava. Una mostra d’objectes recollida durant dècades que abraça des de l’edat del bronze fins a l’època romana.”

WhatsApp chat

En continuar utilitzant el lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més Informació

La configuració de les galetes d'aquest lloc web està configurada per "permetre galetes" per oferir-vos la millor experiència de navegació possible. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de les galetes o feu clic a "Acceptar" a continuació, esteu consentint-ho.

Close