NOTÍCIES

El Museu de Guissona es consolida i rep gairebé 9.000 visitants durant el 2017

Museu de Guissona

15 de Març de 2017

El Parc Arqueològic de la ciutat romana de Iesso i el Museu de Guissona han rebut 8.994 visitants durant tot el 2017.

Respecte al 2016 han augmentat els visitants de cap de setmana, grups familiars i escolars en més de 300 persones.

Peu de foto estàndard.

Photograph by Lorem Ipsum

El Museu de Guissona ha rebut durant el 2017 la visita de 8.994 visitants, que han participat, a banda de les visites pròpies a l’exposició, al Parc Arqueològic i a la vila de Guissona, en les activitats de difusió cultural i educatives realitzades durant l’any.

El Museu de Guissona està format per l’exposició permanent i el jaciment arqueològic de la ciutat romana de Iesso, que resta just al costat de l’edifici del Museu. Els grups familiars i de cap de setmana són els que més han augmentat durant l’any, consolidant així l’oferta familiar del Museu. Els mesos amb més visites són l’abril i el maig, per les activitats relacionades amb la Nit del Museu i exposicions temporals.

“Els grups familiars i de cap de setmana són els que més han augmentat durant l’any”

També els centres educatius escullen cada vegada més el Museu i el jaciment de Iesso, per explicar l’Edat Antiga als seus alumnes. Un total de 1.255 alumnes, des d’infantil fins a batxillerat han participat de les activitats educatives que el Museu ofereix, tractant-se d’un 13,5% més que el 2016.

Vols rebre més noticies sobre el Museu?
Subscriu-te al nostre butlletí.

En continuar utilitzant el lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més Informació

La configuració de les galetes d'aquest lloc web està configurada per "permetre galetes" per oferir-vos la millor experiència de navegació possible. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de les galetes o feu clic a "Acceptar" a continuació, esteu consentint-ho.

Close