Acreditació

L’any 2020 ha representat un any complex en molts sentits. En un primer moment, fenòmens meteorològics extrems van sacsejar el Parc Arqueològic amb afectacions notòries. Després, durant el mes de març, la irrupció de la pandèmia derivada de la COVID-19 va trasbalsar totalment qualsevol tipus de planificació inicial. A partir del mes de maig, un cop superat el confinament més dur l’activitat del Museu de Guissona es va centrar en la recuperació. Per una banda, la recuperació de l’espai arqueològic que mostrava de forma evident els efectes del temporal Glòria i de la desatenció prolongada durant mesos. Per altra, la recuperació de públics a través d’activitats culturals diverses organitzades conjuntament amb l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Guissona. A nivell de posicionament, podem considerar que aquesta anualitat ha suposat un fre a la socialització del museu i el patrimoni local. Si més no en l’àmbit presencial. Per contra, aquest any ha suposat un impuls notable per l’entorn digital. Un augment de l’activitat que de ben segur perdurarà en el temps. En els àmbits de la recerca i la gestió patrimonial, malgrat les alteracions, s’han desenvolupat els programes previstos amb certa normalitat.

Les accions del Museu durant el passat 2020 s’han organitzat en els següent programes: Recerca, Gestió Patrimonial, Acció Cultural Participativa, Acció Educativa i Comunicació. Les diverses actuacions s’han desenvolupat gràcies al gràcies al suport del departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, l’Institut d’Estudis Ilerdencs i de la Diputació de Lleida. Una part del fons emprats que financen les actuacions subvencionades prové de cabals que atorga la Junta d’Herències de la Generalitat de Catalunya.

En continuar utilitzant el lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més Informació

La configuració de les galetes d'aquest lloc web està configurada per "permetre galetes" per oferir-vos la millor experiència de navegació possible. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de les galetes o feu clic a "Acceptar" a continuació, esteu consentint-ho.

Close