NOTÍCIES

Acreditació

Museu de Guissona

12 de Gener de 2023

L’any 2022 s’ha donat el retorn total de l’activitat del Museu. Durant aquesta anualitat no només s’ha donat el retorn a la plena activitat presencial sinó que s’han plantejat i desenvolupat nous projectes sobretot vinculats a la socialització de l’espai arqueològic.

Acomplint amb els objectius del Museu s’han donat actuacions vinculades a la conservació, l’estudi i la difusió del llegat. En termes de conservació s’han realitzat tasques de manteniment de la proposta museogràfica i de l’espai arqueològic, també accions vinculades a la conservació preventiva i a la restauració de béns mobles que constitueixen la col·lecció. En l’àmbit de l’estudi s’ha invertit en recerca arqueològica i s’ha donat suport a la investigació en relació amb una línia editorial del Museu.

Finalment la difusió engloba l’activitat cultural i didàctica i la comunicació. En aquest aspecte s’han augmentat els esforços ja que esdevé un recurs fonamental per donar visibilitat i fomentar l’estima del llegat arqueològic local.

Les accions del Museu durant el passat 2022 s’han desenvolupat gràcies al suport del departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i, també, amb el suport de l’Institut d’Estudis Ilerdencs i de la Diputació de Lleida.

Vols rebre més noticies sobre el Museu?
Subscriu-te al nostre butlletí.

En continuar utilitzant el lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més Informació

La configuració de les galetes d'aquest lloc web està configurada per "permetre galetes" per oferir-vos la millor experiència de navegació possible. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de les galetes o feu clic a "Acceptar" a continuació, esteu consentint-ho.

Close