NOTÍCIES

El Museu de Guissona s’adhereix a la campanya Arxivem el moment, Arxivem Guissona

Museu de Guissona

29 d’abril de 2020

Des del Museu de Guissona ens adherim a la campanya #Arxivemelmoment per tal de recollir imatges, vídeos i documentació sobre la crisi sanitària del coronavirus a Guissona.

El Museu actuarà de receptacle del material, amb estreta col·laboració de l’Arxiu Comarcal de la Segarra, per a la recollida de documents textuals, gràfics i audiovisuals de qualsevol mena i naturalesa (física o digital), amb l’objectiu de preservar i documentar la situació actual de l’emergència per la COVID19.

Ara tenim l’oportunitat, com a protagonistes d’aquest moment de recollir aquests materials que constitueixen una memòria social i col·lectiva de la pandèmia de la crisi pel coronavirus.

Quins materials recollim? A més dels materials que s’han elaborat amb motiu de les diferents campanyes municipals, el Museu vol recollir documents analògics i digitals, textos personals (diaris de confinament, dibuixos, reflexions escrites tant orals amb vídeo blogs o sonors), fotografies i vídeos creats per vosaltres i vinculats a la nostra vila. La intenció és poder recollir tota mena de documents: fotografies, cartells, àudios, vídeos, memòries escrites… Ens interessa tot allò que els guissonencs fan per combatre la pandèmia o per portar millor aquests dies: la fabricació de mascaretes, dibuixos infantils, cartells, imatges dels diferents indrets de Guissona que els vilatans puguin fer des dels seus balcons o finestres, vídeos dels carrers deserts, la feina de la policia, bombers, personal sanitari, assistents socials, etc.

Qui hi pot participar? Qualsevol ciutadà que vulgui aportar la seva experiència personal.

Com s’hi pot participar? Envieu els vostres materials digitals a l’adreça museu@guissona.cat,per WhatsApp al telèfon 602 22 64 87 del Museu de Guissona o a través de les xarxes socials Facebook,Twitter i Instagram amb l’etiqueta #arxivemGuissona; si són massa pesats utilitzeu el servei WeTransfer. Si es tracta de documents analògics, po

Ajudeu-nos a construir una memòria més participativa i plural. #ArxivemGuissona.

Vols rebre més noticies sobre el Museu?
Subscriu-te al nostre butlletí.

En continuar utilitzant el lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més Informació

La configuració de les galetes d'aquest lloc web està configurada per "permetre galetes" per oferir-vos la millor experiència de navegació possible. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de les galetes o feu clic a "Acceptar" a continuació, esteu consentint-ho.

Close