COMUNICACIÓ, MUSEU

Per què comencem un blog?

LAURA PUIG

1 de Gener de 2019

Per què volem mantenir un diàleg permanent amb tot aquell qui gaudeixi adquirint coneixement i compartint saber. Directe i clar. Amb aquesta premissa iniciem el blog del Museu de Guissona que neix amb aquest ferm objectiu, sense por, amb intenció d’assolir-lo a través de la comunicació més transversal, rigorosa, propera, emocional i educativa.

 

Volem que aquest fòrum (així hem batejat el nostre blog) es converteixi en un lloc de trobada. Un espai central, emplaçat enmig de dues vies: el coneixament i la comunicació; tal com els antic fòrums romans, amb el cardo i el decumanus. Aquí és on posarem en comú, compartirem, rebuscarem el nostre i vostre esperit més crític i farem que us apropeu, tant com vulgueu, al Museu de Guissona. 

Estarem contents de saber que ens seguiu, que us interessa el que us expliquem, per això deixarem l’espai de sota obert per què pugueu comentar, explicar-nos i ampliar i entre tots retroalimentar-nos.

Un espai central, emplaçat enmig de dues vies: el coneixament i la comunicació

Les comunicacions que us compartirem en aquesta gran plaça, seran a través de tres autors principalment, però esporàdicament s’ampliaran amb més col·laboradors que també tindran molt a dir. El David Castellana, el director del Museu de Guissona, el Josep Ros, el conservador del Museu i la que us escriu ara, la Laura Puig, responsable de comunicació

Ens trobarem per aquí?

Vols rebre més noticies sobre el Museu?
Subscriu-te al nostre butlletí.

En continuar utilitzant el lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més Informació

La configuració de les galetes d'aquest lloc web està configurada per "permetre galetes" per oferir-vos la millor experiència de navegació possible. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de les galetes o feu clic a "Acceptar" a continuació, esteu consentint-ho.

Close