NOTÍCIES

Nou producte promocional de Guissona

Museu de Guissona

10 de Maig de 2018

La Regidoria de Turisme de Guissona ha llançat un nou producte promocional vinculat al ja tradicional concurs d’Instagram #Guissonames

Un any més, la regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Guissona ha creat un nou producte, amb l’objectiu de promocionar la vila i a la vegada, incentivar la participació a través d’un concurs a Instagram. Aquesta acció té l’objectiu de donar a conèixer Guissona arreu del món, ja que uneix les noves tecnologies i els aplicatius 2.0 amb la fotografia i el turisme més tradicional.

El rellotge vermell. N’hi ha disponibles amb tres colors més: blanc, blau i verd.

Enguany l’article és un rellotge intel·ligent, que ve a completar el kit que durant els últims anys s’ha pogut adquirir. Recordem que des que va començar la promoció #Guissonames, ja fa sis anys, s’han creat motxilles, buffs, samarretes, cantimplores i ulleres de sol, l’any passat.

“La finalitat és que el rellotge acompanyi al viatger, per tot arreu, per poder-lo fotografiar i penjar posteriorment a Instagram amb l’etiqueta #Guissonames”

Tot aquell qui estigui interessat a participar haurà de comprar el rellotge intel·ligent al Museu, Oficina de Turisme o Ajuntament de Guissona, per un cost de 10 euros. La finalitat és que el rellotge acompanyi al viatger, per tot arreu, per poder-lo fotografiar i penjar posteriorment a Instagram amb l’etiqueta #Guissonames, fet que suposarà veure el rellotge i la marca “Guissona” arreu del planeta.

Juntament amb el rellotge s’entregarà les bases del concurs fotogràfic. La participació acaba el dia 1 de setembre i es repartiran premis per a les quatre millors fotografies, valorant-ne la qualitat, originalitat i creativitat.

Vols rebre més noticies sobre el Museu?
Subscriu-te al nostre butlletí.

En continuar utilitzant el lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més Informació

La configuració de les galetes d'aquest lloc web està configurada per "permetre galetes" per oferir-vos la millor experiència de navegació possible. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de les galetes o feu clic a "Acceptar" a continuació, esteu consentint-ho.

Close