NOTÍCIES

Les ulleres de sol són les protagonistes del #Guissonames

Laura Puig

15 de Març de 2017

A partir de l’última setmana de març, l’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Guissona iniciarà, per cinqué any consecutiu, el concurs #Guissonames, enguany amb les ulleres de sol com a eix vertebrador. El concurs que es duu a terme via Instagram té l’objectiu de donar a conèixer Guissona arreu del món, ja que uneix les noves tecnologies i els aplicatius 2.0 amb la fotografia i el turisme més tradicional. 

Tots aquells que hi vulgueu participar heu d’adquirir les Ulleres de Guissona, per un cost de 3 € al Museu de Guissona, a l’Oficina de Turisme de Guissona, o bé, a l’Ajuntament. La finalitat de les ulleres és que t’acompanyin allà on vagis, més a prop o més lluny, per poder-la retratar i penjar posteriorment a l’Instagram amb l’etiqueta #guissonames, fet que suposarà veure les ulleres i la marca “Guissona” com viatja arreu del món.i.

Tota la col·lecció d’ulleres de sol de #Guissonames

Juntament amb les ulleres de sol s’entregaran les bases del concurs fotogràfic. La participació acaba el dia 1 de setembre i es repartiran premis per a les 4 millors fotografíes. Es valorarà la qualitat, originalitat i creativitat i es premiaran amb una nit a una casa rural, un sopar, un espectacle i lots de productes locals.

“Juntament amb les ulleres de sol s’entregaran les bases del concurs fotogràfic. La participació acaba el dia 1 de setembre”

A més, cal afegir, que durant aquest 2017, també des de l’Oficina de turisme i el Museu de Guissona s’ha posat a la venda un barret de palla, ídoni per fer més agradables les visites, durant les temporades de calor i sol intens, a les restes arqueològiques de la ciutat romana de Iesso a Guissona. 

Aquí trobaràs les bases del concurs.

Vols rebre més noticies sobre el Museu?
Subscriu-te al nostre butlletí.

En continuar utilitzant el lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més Informació

La configuració de les galetes d'aquest lloc web està configurada per "permetre galetes" per oferir-vos la millor experiència de navegació possible. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de les galetes o feu clic a "Acceptar" a continuació, esteu consentint-ho.

Close